Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Corporestetic

Escriu-nos On som

Centre d'estètica avançada & remodelació corporal.

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Necessites veure't i sentir-te millor? En Corporestetic ho tenim tot per ajudar-te. En ocasions el nostre cos acumula greix en zones localitzades que fa que no ens vegem bé. Amb tractaments com la cavitació, la radiofreqüència o la criolipólisis ataquem directament a les cèl·lules de greix, aconseguint modelar la teva figura.

L'edat, els canvis hormonals i els agents externs com la contaminació o el sol, provoquen l'aparició de taques i arrugues en el nostre rostre que no ens permeten reconèixer-nos o que ens generen complexos difícils de portar.

Al nostre centre aconseguirem rejovenir el teu rostre aportant-li fermesa i lluminositat gràcies a tractaments tan innovadors com la radiofreqüència facial, el Dermopen o la mesoterapia biorreguladora.

Ets conscient que necessites perdre pes i no saps per on començar? Els nostres experts en nutrició t'acompanyaran durant el procés complet. Basant-se en les teves característiques físiques concretes i la teva activitat diària, t'ensenyaran a menjar, a portar un estil de vida saludable. Aprendràs a conèixer millor el teu cos, a saber què tipus d'aliments són els que més et convenen, la forma de cuinar-los i la quantitat ideal. Oblida't de passar gana i gaudeix del menjar.

Demana cita i veuen a conèixer-nos, et sentiràs millor per dins i et veuràs bé per fora.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer d'Anselm Clavé, 38 08100 Mollet del Vallés Barcelona
Carrer d'Anselm Clavé, 38 08100 Mollet del Vallés Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied